010 426 43 69 [ 24/7 bereikbaar ] of stuur een email info@geerrink.nl

Elektrisch bedienen.

Van gemotoriseerde of geautomatiseerde

rolluiken ondervindt u dagelijks gemak. Zo is er geen gemakkelijkere manier om tijd en energie te besparen en om uw veiligheid te vergroten. Tijd bespaart u, omdat de handbediening volledig is vervangen door moderne techniek. Ook het besturen van meerdere rolluiken tegelijk is hierdoor geen probleem.
Energie bespaart u, omdat de besturing er automatisch voor zorgt dat uw rolluiken dicht zijn op momenten dat extra isolatie welkom is.
Extra veiligheid geniet u, omdat u er zeker van kunt zijn dat uw rolluiken op bepaalde tijden gesloten zijn. Slechts 1 druk of draai aan de knop is voldoende om het rolluik of zonnescherm te bedienen. Zo gemakkelijk kan de bediening van uw zonwering zijn!

 

Elektrisch bedienen via de Tahoma App van Somfy

Draadloze schakelaar

 

Een bedieningspunt op de muur zonder dat er bekabeling tussen buismotor en bedieningspunt nodig is? Dat kan, met een draadloze schakelaar voor één of meerdere rolluikken of zonneschermen.

Afstandsbediening

Heerlijk vanuit een luie stoel of vanaf iedere andere plek in en om uw woning zet u uw rolluik of zonnescherm in de gewenste stand. Dat is bewegingsvrijheid gekoppeld aan optimaal bedieningsgemak.

Digitale tijdklok/tijdschakelaar

Beweegt uw rolluik of zonnescherm automatisch omhoog of omlaag op het door u ingestelde tijdstip. Ook als u afwezig bent. Een veilig gevoel.

► Terug naar het terrasschermen overzicht.

Back to Top