010 426 43 69 [ 24/7 bereikbaar ] of stuur een email info@geerrink.nl

Plisséhordeuren

De Plisséhordeur is fraai en strak vormgegeven. De Plissé past altijd. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Deze hordeur is windvast.
Deze plissédeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd. De hordeur is geschikt voor zowel binnen- als buitendraaiende deuren, schuifpuien en openslaande tuindeuren. Zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

De Plisséhordeur wordt standaard geleverd per 2 cm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 110, 145 en 180 cm. De plisséhordeur is standaard leverbaar in vijf RAL kleuren. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséhor leverbaar. De beide plisséhordeuren sluiten in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséhordeur is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed)

Bekijk de video :

Vaste/inzet horren voor ramen

Voorzethorren voor draai-, of schuiframen
Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Toepassing & plaatsing
Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteem kan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inklemhor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezen voor het hordeurprofiel.

Inklemhorren voor draaikiepramen
Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.

Plaatsen & uitnemen
De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Rolhor voor ramen

Een raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie. De rolhorren zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen. Het assortiment rolhorren voor ramen bestaat uit een Basic hor, een Rondo (exclusief design met een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting) en een Super+ (Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen).
Sluiting en plaatsing van een raamrolhor
De raamrolhorren kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden. Voor een windvaste oplossing raadt Unilux de voorzet UNIT, inklem UNIT (raamplissé) of de SUPER+ aan. De montage is snel en eenvoudig.

Back to Top