010 426 43 69 [ 24/7 bereikbaar ] of stuur een email info@geerrink.nl

Serrezonwering en Textieldaken

De X-Line is een speciaal voor serre- en terrasoverkappingen ontworpen zonweringsysteem. Door het strakke uiterlijk en gebruik van hoogwaardige materialen heeft de X-line een moderne uitstraling en kunnen grote afmetingen worden overspannen. Zo is zelfs een uitval mogelijk van 7 meter! Het spansysteem dat is geïntegreerd in de eindlijst zorgt ervoor dat uw doek op spanning staat. De duurzame omkasting beschermt uw doek en bedieningsmechanisme tegen externe invloeden. Het systeem wordt gemonteerd met de speciaal hiervoor ontwikkelde aluminium montagesteunen. Met de uitgebreide keuze in kleuren en doekdessins is dit type zonwering bij uitstek geschikt voor uw serre- of terrasoverkapping.
U kunt de X-line ook 
uitvoeren als een serrezonwering ‘op palen’. De cassette wordt via muursteunen bevestigd en de zijgeleiding wordt door middel van staanders afgesteund naar de grond.
U creëert op deze manier een textieldak genaamd Pergoline. Met een textieldak combineert u het grote
schaduwoppervlak van een terrasoverkapping en de flexibiliteit van een knikarmscherm. De zijgeleiding is zo geconstrueerd dat het regenwater
op een effectieve manier wordt afgevoerd.  Uitvoerbaar tot wel 6 meter breed met slechts 2 staanders. Kortom, een ideale oplossing!

► Terug naar het terrasschermen overzicht.

Back to Top